Over ons

Wie zijn wij?

Delta10 bestaat uit een bevlogen team van ontwikkelaars, ontwerpers en juristen met ruime ervaring binnen de overheid. Wij bedenken en ontwikkelen innovatieve software op basis van open source componenten. Wij streven hierbij naar flexibiliteit, toegankelijkheid en transparantie. Samen met de overheid werken wij gericht aan duurzame verbetering van ICT.

Flexibele oplossingen
Wij ontwikkelen slimme componenten die naadloos aansluiten op bestaande omgevingen. Onze software koppelt gemakkelijk met veel verschillende systemen. Dit maakt onze oplossingen uitermate geschikt om toe te passen in vernieuwingstrajecten voor IT-landschappen.

Hergebruik
Hergebruik van software zit in ons DNA. We gebruiken onze kennis van bestaande oplossingen om nieuwe software zo efficiënt mogelijk te ontwikkelen. Uiteraard zetten we onze oplossingen herbruikbaar op, zodat zo veel mogelijk organisaties van de software kunnen profiteren. Meer hierover is te lezen in onze blog over herbruikbaarheid.

Nieuwste technologie
We maken de nieuwste technologieën toegankelijk voor overheden. Door internationale ontwikkelingen op het gebied van open source software gericht in te zetten, dragen we bij aan het verbeteren van het IT-fundament van overheden.


Wat doen wij?

Bij het ontwikkelen van onze software werken we volgens de principes van Common Ground. Wij hebben een breed aanbod aan oplossingen voor de overheid. Meer over onze software is te vinden onder oplossingen.