Veiligheid, informatiebeveiliging en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze processen en procedures zijn zo ingericht dat informatieveiligheid altijd doeltreffend en effectief beschermd wordt. Wij zijn dan ook trots dat Delta10 officieel ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd is.

Wat is ISO 27001?
ISO 27001 is een internationaal erkende normering op het gebied van informatietechnologie en dataveiligheid. Onze procedures, systemen en mensen zijn hiervoor aan een streng onderzoek onderworpen en hebben meerdere audits met glans doorstaan. Achter de schermen wordt steeds hard gewerkt om ervoor te zorgen dat onze systemen blijven uitblinken op het gebied van beveiliging en kwaliteit.

Baseline Informatie Overheid
De Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) beschrijft het basisniveau van beveiliging voor gegevens voor alle takken van de Nederlandse overheid. Deze baseline is geheel gestructureerd volgens de internationale normen van ISO 27001.

Wat is ISO 9001?
ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement die organisaties helpt om te voldoen aan de verwachtingen van klanten en andere belanghebbenden. Het legt de basis voor een effectief kwaliteitsmanagementsysteem (KMS), waarin processen worden gestandaardiseerd, risico’s worden beheerd en continue verbetering wordt nagestreefd. ISO 9001-certificering is een erkenning van het vermogen van een organisatie om op consistente wijze producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren, en het biedt vertrouwen aan klanten en andere belanghebbenden.