Wie zijn wij?

Delta10 bestaat uit een team van ontwikkelaars, ontwerpers en juristen met meer dan 10 jaar ervaring binnen de overheid. We bieden implementatie, hosting, beheer en ondersteuning op open source software voor gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden.

Dé partner voor gemeenten

Delta10 is dé partner voor gemeenten voor Common Ground software. We ondersteunen gemeenten met technische implementatie, hosting, technisch beheer en ondersteuning van Atlas, Signalen en Common Ground infrastructuur. Op deze manier bedienen we meer dan 3 miljoen inwoners van Nederlandse gemeenten, waaronder gemeenten Utrecht, Almere en Groningen.

Het team van Delta10 heeft meer dan 40 implementatietrajecten naar volle tevredenheid van gemeentelijke Opdrachtgevers afgerond, altijd 100% binnen tijd en budget.

Onze missie en visie

Delta10 heeft als missie om de ICT van gemeenten te verbeteren. We werken vanuit de volgende uitgangspunten:

Open source

Het gebruik van open source software heeft vele voordelen voor gemeenten. Toch weten gemeenten vaak niet hoe ze de software kunnen inzetten en wie ze kunnen aanspreken bij vragen of problemen. Daarom helpt Delta10 met de implementatie en bieden we beheer en ondersteuning op de software. Zo kunnen gemeenten bouwen op een leverancier zoals ze dat gewend zijn.

Common Ground

Delta10 steunt de principes van de Common Ground beweging. Eén van onze oprichters heeft via de VNG de technische leiding gevoerd over een aantal cruciale Common Ground en open source initiatieven, waaronder Signalen, Atlas, NLX en Haven. Dit maakt Delta10 tot dé partner voor gemeenten voor open source software en Common Ground infrastructuur.

Partnership

Wij vinden het belangrijk om onze kennis over te dragen aan gemeenten en Shared Service Centers. Indien gewenst leren wij systeembeheerders om het beheer van software zoveel mogelijk zelf uit te voeren. Delta10 is dan alleen nog op de achtergrond aanwezig. Gemeenten kunnen kiezen voor deze vorm van co-beheer, maar kunnen beheer ook volledig bij Delta10 neerleggen.

Informatiebeveiliging en privacy

Delta10 is ISO 27001 gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de internationale normen voor informatiebeveiliging en een adequaat systeem hebben om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen. Onze organisatie en procedures worden jaarlijks getoetst.

De certificering biedt gemeenten meerdere voordelen. Zo kunnen gemeenten erop vertrouwen dat Delta10 geavanceerde technieken en methoden toepast om hun gegevens en systemen te beschermen. Daarnaast bevordert ISO 27001-certificering transparantie, omdat het gemeenten inzicht geeft in onze beveiligingsmaatregelen. Dit draagt bij aan een goede samenwerking.

BIO en AVG

Daarnaast hebben wij uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wij zetten onze kennis van de BIO en de AVG graag in bij onze dienstverlening aan gemeenten.

Echtheidskeurmerk van het ISO27001:2013 certificaat
Echtheidskeurmerk van het ISO27001:2013 certificaat
Wij bedienen
> 3 miljoen inwoners
Succesvolle implementaties
> 40
Gemiddelde klantbeoordeling
9,0

Wat onze klanten zeggen

 • Onze samenwerking voelt echt als een partnership. Delta10 is een stabiele partner met veel kennis en kunde in huis. Ze zijn heel laagdrempelig benaderbaar en reageren altijd snel. Ik zou Delta10 aanraden aan al mijn gemeentelijke collega’s die met open source applicaties aan de slag willen.

  Sanne Griffioen

  Teammanager Beleidsonderzoek en Informatiemanagement, Gemeente Purmerend
 • Delta10 is een deskundige partij waarmee het prettig samenwerken is. Ze hebben ons geholpen met het optuigen van onze cloud omgeving in Azure, zodat wij onder meer Common Ground applicaties zoals Signalen kunnen hosten. Dankzij Delta10 zijn wij nu in staat om de basis zelf te beheren en verder uit te bouwen.

  Victor Abratanski

  Hoofd ICT-Beheer, Parkstad IT (o.a. gemeenten Heerlen, Kerkrade en Landgraaf)
 • Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Delta10. De prettige manier van samenwerken en de professionaliteit springen er voor mij uit. Ze hebben goed gekeken waar wij behoefte aan hadden op het gebied van Haven en Common Ground en daarop ingespeeld. Ook de opgeleverde documentatie voor de BIO was top.

  Jochem Kramer

  SecOps engineer, Equalit (o.a. gemeenten Oosterhout, Woensdrecht en Zundert)

Klaar om aan de slag te gaan?Probeer Signalen of Atlas uit.