Wie zijn wij?

Delta10 bestaat uit een team van ontwikkelaars, ontwerpers en juristen met ruime ervaring binnen de overheid. We bieden beheer en ondersteuning op open source software voor gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden.

Onze missie en visie

Delta10 heeft als missie om de ICT van overheden te verbeteren. We werken vanuit de volgende uitgangspunten:

Open source

Het gebruik van open source software heeft vele voordelen voor gemeenten. Toch weten gemeenten vaak niet hoe ze de software kunnen inzetten en wie ze kunnen aanspreken bij vragen of problemen. Daarom helpt Delta10 met de implementatie en bieden we beheer en ondersteuning op de software. Zo kunnen gemeenten bouwen op een leverancier zoals ze dat gewend zijn.

Common Ground

Delta10 steunt de principes van de Common Ground beweging. Eén van onze oprichters heeft via de VNG de technische leiding gevoerd over een aantal cruciale Common Ground en open source initiatieven, waaronder Signalen, Atlas, NLX en Haven. Dit maakt Delta10 tot dé partner voor gemeenten voor open source software en Common Ground infrastructuur.

Partnership

Wij vinden het belangrijk om onze kennis over te dragen aan gemeenten en Shared Service Centers. Indien gewenst leren wij systeembeheerders om het beheer van software zoveel mogelijk zelf uit te voeren. Delta10 is dan alleen nog op de achtergrond aanwezig. Gemeenten kunnen kiezen voor deze vorm van co-beheer, maar kunnen beheer ook volledig bij Delta10 neerleggen.

Wij bedienen
>1,5 miljoen inwoners
Onze klanten geven ons
gemiddeld een 8,8

Wat onze klanten zeggen

 • Delta10 is een deskundige partij waarmee het prettig samenwerken is. Ze hebben ons geholpen met het optuigen van onze cloud omgeving in Azure, zodat wij onder meer Common Ground applicaties zoals Signalen kunnen hosten. Dankzij Delta10 zijn wij nu in staat om de basis zelf te beheren en verder uit te bouwen.

  Victor Abratanski

  Hoofd ICT-Beheer, Parkstad IT
 • Onze samenwerking voelt echt als een partnership. Delta10 is een stabiele partner met veel kennis en kunde in huis. Ze zijn heel laagdrempelig benaderbaar en reageren altijd snel. Ik zou Delta10 aanraden aan al mijn gemeentelijke collega’s die met open source applicaties aan de slag willen.

  Sanne Griffioen

  Teammanager Beleidsonderzoek en Informatiemanagement, Gemeente Purmerend
 • Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Delta10. De prettige manier van samenwerken en de professionaliteit springen er voor mij uit. Ze hebben goed gekeken waar wij behoefte aan hadden op het gebied van Haven en Common Ground en daarop ingespeeld. Ook de opgeleverde documentatie voor de BIO was top.

  Jochem Kramer

  SecOps engineer, Equalit

Klaar om aan de slag te gaan?Probeer Signalen of Atlas uit.