Signalen

Slimme afhandeling van meldingen

Kapotte stoeptegel of lantaarnpaal? Prullenbak vol? Signalen is een proces- en taaksysteem dat zorgt voor een snelle en slimme afhandeling van meldingen.

Probeer Signalen gratis
(geen betaalgegevens nodig)

Melden

Iedereen kan eenvoudig een melding doen door een locatie op de kaart aan te klikken en een omschrijving toe te voegen. Eventueel kan de melder een foto toevoegen. Ook is het mogelijk om contactgegevens in te vullen om op de hoogte te worden gehouden van de melding.

doneLaagdrempelig melden
doneTerugkoppeling aan melder

Categoriseren en routeren

Signalen classificeert de binnenkomende meldingen automatisch met behulp van machine learning en plaatst de meldingen in de juiste categorie. Vervolgens wordt de melding automatisch aan de juiste afdeling en behandelaar toegewezen.

doneAutomatisch categoriseren
doneAutomatisch routeren

Afhandelen

Via een gebruiksvriendelijk paneel kan een behandelaar de voortgang bijhouden, de melding afhandelen en de melder op de hoogte stellen. Voor het afhandelen kunnen standaardteksten gebruikt worden.

doneOverzicht over voortgang
doneSnel afhandelen

Ondersteuning door Delta10

Delta10 biedt Signalen als een dienst aan en verzorgt voor gemeenten het technisch beheer en onderhoud van de applicatie en de onderliggende infrastructuur.

Hosting in de cloud

We verzorgen hosting in de cloud op servers in Nederland. Iedere gemeente krijgt een eigen platform dat ingericht is volgens de Haven standaard. Op dit platform wordt Signalen geïnstalleerd. Ook kunnen we de omgeving inrichten binnen de bestaande cloudomgeving van de gemeente.

doneHosting in Nederland
doneCommon Ground platform

Proactief beheer

We bieden een uptime garantie tot 99.99%, afhankelijk van de gekozen SLA. Nieuwe versies van Signalen worden maandelijks beschikbaar gemaakt.

doneService Level Agreement
doneMaandelijkse updates

Veiligheid, BIO en AVG

Veiligheid staat bij Delta10 voorop. De dienstverlening van Delta10 is ISO 27001 gecertificeerd. We monitoren continu de beveiliging van de software. Met het inbegrepen dashboard hou je eenvoudig de BIO en AVG compliancy bij.

doneISO 27001 gecertificeerd
doneCompliancy dashboard

Signalen wordt gebruikt en ondersteund door

Veelgestelde vragen

Hoe is Signalen tot stand gekomen?

Signalen is ontwikkeld door Gemeente Amsterdam en als open source op GitHub gepubliceerd. In 2020 heeft een team van VNG in samenwerking met diverse partijen de code beschikt gemaakt voor andere gemeenten. Een ontwikkelaar van Delta10 heeft de technische leiding over dit project gevoerd.

Kan Delta10 ook helpen bij de overstap van ons oude meldsysteem naar Signalen?

Jazeker, dit valt onder onze standaard dienstverlening. We stellen samen een migratiestrategie op en voeren deze stap voor stap uit.

Hoe draagt Delta10 bij aan de doorontwikkeling van Signalen?

We bieden onze klanten de mogelijkheid om bij de dienst een ontwikkelbudget af te nemen. Dit budget zetten we in overleg met de klant in om verbeteringen en nieuwe functionaliteiten in Signalen te realiseren.

Welke infrastructuur heb ik nodig om Signalen te kunnen gebruiken?

Signalen draait op een platform dat ingericht is volgens de Haven standaard. Wij ondersteunen gemeenten bij het inrichten en beheren van dit platform. Dit kan zowel op eigen servers van de gemeente als in de cloud.

Je kunt er ook voor kiezen om Signalen op de Delta10 cloud te laten draaien, zodat de gemeente geen eigen infrastructuur nodig heeft.

Neem contact op

Heb je nog vragen over Signalen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Leave this empty: