Atlas

Betrouwbaar beheer en onderhoud van al je Common Ground applicaties

Jouw organisatie wil aan de slag met Common Ground, maar heeft nog niet de infrastructuur om applicaties te draaien en het ICT-team heeft geen tijd voor onderhoud en ondersteuning.

Delta10 werkt samen met ICT afdelingen van gemeenten om een containerplatform op basis van de Haven standaard aan te bieden.

Wij zorgen dat de omgeving up-to-date en beschikbaar blijft en zijn het aanspreekpunt voor alle applicaties. Jouw organisatie kan opgelucht ademhalen en zich volledig richten op de dienstverlening aan burgers.

Applicaties snel en veilig in gebruik

Met het platform kun je met enkele klikken Common Ground applicaties in gebruik nemen. Je selecteert de gewenste applicaties en versies, vervolgens kies je een omgeving en tot slot klik je op installeren. En klaar ben je. Het installeren van updates gaat op dezelfde supersnelle manier.

doneMogelijkheid tot meerdere omgevingen (OTAP)
doneMet één klik updaten

Ondersteuning en beheer van Common Ground applicaties

Delta10 ontzorgt gemeenten en andere organisaties in ondersteuning en beheer van open overheidssoftware. Momenteel ondersteunen we de volgende open source projecten:

  • Atlas
  • Signalen
  • OpenStad
  • Open Zaak
  • Open Notificaties
  • NLX

doneSLA voor open software
doneTechnische ondersteuning door Delta10

Hosting naar keuze

Je kunt kiezen of je de applicaties lokaal op je eigen servers (on premise) of in de cloud laat draaien. Vervolgens maak je de keuze of je het platform (on-premise of cloud) volledig door Delta10 of via een gezamenlijk beheermodel wil beheren. Het Common Ground platform van Delta10 voldoet aan alle eisen van de Haven standaard.

doneHosting on-premise of cloud
doneOnderliggende infrastructuur naar keuze

Veilig

Veiligheid staat bij Delta10 voorop. We monitoren continu de beveiliging van de software, de resultaten rapporteren we terug aan het open source project. Alle communicatie tussen software wordt automatisch versleuteld. Het Common Ground platform is BIO en AVG compliant. Met het compliancy dashboard kun je per applicatie alle aspecten met betrekking tot BIO en AVG documenteren.

doneDashboard voor BIO en AVG
doneISO 27001

Ondersteuning door Delta10

Delta10 biedt één aanspreekpunt voor de infrastructuur en verschillende Common Ground-applicaties. Wij verzorgen ondersteuning op de software en rapporteren problemen terug aan de community. We beschikken over diepgaande technische expertise op het gebied van zowel applicatiebeheer als hosting.

Veelgestelde vragen

Welke ondersteuning valt precies onder de service van Delta10?

Delta10 biedt ondersteuning op software, is het eerste aanspreekpunt voor jouw organisatie en rapporteert problemen terug aan de community. Delta10 biedt ondersteuning op de applicaties, het container platform waarop de applicaties draaien en het onderliggende cloud platform.

Welke technieken gebruikt Delta10 om de veiligheid te waarborgen?

We monitoren continu de beveiliging van de software. Dit doen we met behulp van container en dependency scanning en runtime security scanning. Voor het container platform en het onderliggende cloudplatform gebruiken we geautomatiseerd patch management. Verder zorgen we voor automatisch versleutelde communicatie tussen alle software via een service mesh.

We lopen tegen problemen aan bij een specifieke applicatie. Kan Delta10 dit voor ons oplossen?

De analyse van problemen in specifieke applicaties is in onze service inbegrepen, het maken van wijzigingen in de software is in overleg mogelijk tegen meerkosten. Neem contact met ons op via [email protected].

Neem contact op

Heb je nog vragen over het Common Ground platform? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Leave this empty: