Common Ground Platform

Betrouwbaar
beheer & ondersteuning

Betrouwbaar beheer en ondersteuning van al je Common Ground applicaties

Jullie organisatie wil aan de slag met Common Ground, maar heeft nog niet de infrastructuur om applicaties te draaien. De interne ICT-afdeling heeft weinig tijd beschikbaar.

Delta10 werkt samen met ICT-afdelingen van gemeenten om een containerplatform op basis van de Haven standaard aan te bieden. Dit kan in combinatie met bijvoorbeeld Microsoft Azure.

Wij zorgen dat de omgeving up-to-date en beschikbaar blijft en zijn het aanspreekpunt voor alle applicaties. Jullie organisatie kan zich volledig richten op de dienstverlening aan burgers.

Met het platform kun je met enkele klikken Common Ground applicaties in gebruik nemen. Je selecteert de gewenste applicaties en versies, vervolgens kies je een omgeving en tot slot klik je op installeren. En klaar ben je. Het installeren van updates gaat op dezelfde supersnelle manier.
  • Mogelijkheid tot meerdere omgevingen (OTAP)
  • Met één klik updaten

Applicaties snel en veilig in gebruik

Delta10 ontzorgt gemeenten en andere organisaties in ondersteuning en beheer van open overheidssoftware. Momenteel ondersteunen we de volgende open source projecten: Atlas, Signalen, OpenStad, Open Formulieren, Open Zaak, Open Notificaties, NLX.
  • SLA voor open software
  • Technische ondersteuning door Delta10

Ondersteuning en beheer van Common Ground applicaties

Jullie organisatie heeft de keuze om de applicaties lokaal op eigen servers (on premises) of in de cloud te laten draaien. Vervolgens kiezen jullie of tussen beheer door Delta10 of gezamenlijk co-beheer van het platform (on-premises of cloud). Het Common Ground platform van Delta10 voldoet aan alle eisen van de Haven standaard.
  • Hosting on-premises of cloud
  • Onderliggende infrastructuur naar keuze

Hosting naar keuze

Veiligheid staat bij Delta10 voorop. We monitoren continu de beveiliging van de software, de resultaten rapporteren we terug aan het open source project. Alle communicatie tussen software wordt automatisch versleuteld. Het Common Ground platform is BIO en AVG compliant. Met het compliancy dashboard kun je per applicatie alle aspecten met betrekking tot BIO en AVG documenteren.
  • Dashboard voor BIO en AVG
  • ISO 27001

Veilig

Implementatie en ondersteuning

Delta10 verzorgt de implementatie van het Common Ground Platform en biedt één aanspreekpunt voor de infrastructuur en verschillende Common Ground-applicaties. Wij verzorgen ondersteuning op de software en rapporteren problemen terug aan de community. We beschikken over diepgaande technische expertise op het gebied van zowel applicatiebeheer als hosting.

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Email
[email protected]
Telefoon
+31(0) 85 3034226
Maximaal 500 tekens